De hele dag door komen er prikkels van buiten naar binnen. Dat kan zo zo overweldigend zijn, dat je helemaal aan jezelf voorbij gaat. In het Zelfvertrouwentraject kijk ik mee met wat er bij jouw dochter van binnen speelt. We kijken samen naar de angsten en onzekerheden die er spelen. Door deze binnenstebuiten te keren wordt duidelijk wat de aandacht wil. In het traject werk ik vervolgens altijd met krachten en talenten. Zo leert jouw dochter zichzelf spelenderwijs kennen en zal ze groeien in zelfvertrouwen. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen, zoals spellen, kinderboeken, tekenen, bewegen, muziek en mindfulness. Ook werk ik graag met de kracht van de natuur, bijvoorbeeld d.m.v. buitencoaching in de Leidse Hortus. En door krachtdieren  te gebruiken als verbeelding voor krachten die kinderen ook in zich hebben. Zo trots als een pauw, zo dapper als een lieveheersbeestje of zo creatief als een spin.

 

In het Zelfvertrouwentraject zal jouw dochter:

 

Met als resultaat dat jouw dochter:

 

En jij als moeder:

 

Het Zelfvertrouwentraject bestaat altijd uit de volgende onderdelen:

 • Kennismakingsgesprek
  Voor aanvang van een traject is er altijd een telefonische kennismaking. Ik stel dan een aantal vragen om jullie situatie kort in kaart te brengen. Ook leg ik mijn werkwijze uit. Wanneer dat passend is maken we  dan samen een afspraak voor een oriëntatiegesprek. 
 • Oriëntatiegesprek
  Dit eerste gesprek in mijn praktijk is nog zonder jouw dochter. Tijdens het oriëntatiegesprek brengen we samen de situatie helemaal in kaart. Je maakt ook direct kennis met mijn manier van werken.
 • Coachsessies
  Dan starten de coachsessies met jouw dochter. Per situatie kijk ik wat passend is voor de invulling van deze sessies. Gedurende het traject is er ook altijd ruimte voor mail- en telefonisch contact tussen de sessies door.
 • Evaluatiegesprek
  Het traject wordt afgerond met een evaluatiegesprek. In dit gesprek blikken we samen met jouw dochter terug op wat er is geleerd. We vieren de stappen die zijn gezet. Tenslotte kijken we samen welke vervolgstap passend is.

Het Zelfvertrouwentraject is altijd maatwerk en de hoeveelheid sessies is afhankelijk van jullie situatie.  Hierin wordt altijd afgestemd met wat jouw dochter en jij op dit moment nodig hebben. Dit maakt ieder traject uniek. 

 

Het Zelfvertrouwentraject is ook online mogelijk via Zoom. Als je verder weg woont is dit een mooie oplossing!

Ik vond het heel leuk om met je te werken, want het was gezellig en we deden leuke dingen. Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen, dat ik niet alleen ben en dat ik zelf allemaal dingen kan doen waardoor ik mezelf fijner voel. Ik vond het gezellig, leuk, leerzaam en fijn. Ik zou het heel graag vaker willen doen.
Kindercoaching Binnenstebuiten
Maud
11 jaar
Het traject heeft mijn dochter meer bevestiging gegeven. Op een leuke en speelse manier worden er dingen (onbewust) geleerd. Daarnaast vond ik het wel fijn dat ik ook bewust gemaakt werd van leermomenten. Ik zag het zelf soms wel al, maar werd er bewuster door gemaakt door jou.
Kindercoaching Binnenstebuiten
Mieke
Astrid heeft een enorm talent om jonge meiden te laten opbloeien! De meiden komen vol zelfvertrouwen uit haar praktijk weg. Dit doet ze op haar eigen prachtige ludieke en speelse manier. Ze is er tevens ook voor moeders. Zeker een aanrader voor moeders en hun dochters!!
Kindercoaching Binnenstebuiten
Minka
Astrid is een hele fijne coach, iemand die luistert en open staat voor jouw verhaal. Ze denkt mee en heeft altijd goeie vragen, waardoor je net weer anders tegen je probleem aan kijkt. Maar het allerfijnste vind ik dat ze echt zichzelf is en je altijd begrijpt!
Kindercoaching Binnenstebuiten
Bettie
Wil je beter in je vel zitten, dan ben je bij Astrid op je plek! Vanuit zorgvuldigheid laat ze je spelend ontdekken wie je bent en dat kan je wel eens heel veel moois opleveren. Ze gelooft in je en dat voel je én het belangrijkste, je gaat het zelf ervaren!
Kindercoaching Binnenstebuiten
Rianne
Ik dacht dat kindercoaching heel serieus was, maar kinderen kunnen lekker spelen én leren wat over zichzelf.
Kindercoaching Binnenstebuiten
Jorien
Tarief Zelfvertrouwentraject
€ 70 per sessie van 60 minuten
 

Dit tarief is inclusief 21 % BTW. De kosten komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering. Het gaat om een eigen investering in de ontwikkeling van jouw dochter.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Klinkt dit goed?

Vul dan dit formulier in om vrijblijvend meer informatie te krijgen. Ik neem dan binnenkort even contact met je op.