Leer de geheime spiegeltaal van jouw kind te begrijpen!

 

In een spiegelsessie gaan we in gesprek over jouw kind. Over wat je lastig vindt, waar je tegenaan loopt, wat je mooi vindt en wat je wenst voor je kind. In wat je me vertelt maak ik de spiegels zichtbaar die erin verborgen liggen. Zo ontdekken we wat jij van de spiegels kunt leren. Van jouw groei kan jouw kind vervolgens weer van jou leren. Spiegels zijn een cadeautje van je kind aan jou en door middel van de lessen die je leert uit een Spiegelsessie geef je weer een cadeau terug aan je kind.

Spiegelvoorbeelden
Verhaal van moeder over kind

Nu mijn dochter ouder wordt neem ik wat meer tijd en ruimte voor mezelf. Maar tegelijkertijd kan ik me zo schuldig voelen en me afvragen of dat wel mag.


Ik weet soms niet wat mijn dochter nodig heeft, hoe ik het beste voor haar kan zorgen.


Ik heb in mijn jeugd de liefde gemist die ik nodig had en ik wil dit zo graag wel aan mijn zoontje geven.


Mijn dochter kan heel krachtig zijn als ze voor anderen optreedt, maar voor zichzelf doet ze dit niet.


Mijn dochter is op een bepaalde manier afhankelijk van mijn man (haar vader). Doordat ze zo op hem kan leunen, zit dit haar eigen zelfvertouwen in de weg.

Er zit zoveel kracht in mijn dochter. Ze gaat haar eigen weg, ongeacht wat anderen van haar vinden.

 

Spiegel voor de moeder

Nu mijn dochter ouder wordt heeft ze behoefte aan meer tijd en ruimte voor zichzelf. Maar tegelijkertijd kan ook zij zich zo schuldig voelen en zich afvragen of dit wel mag. Dit is echt een stap in het loslaat-proces. Jullie mogen een nieuwe balans vinden tussen veiligheid bij elkaar en eigen ruimte innemen.

Ik weet soms niet wat ik zelf nodig heb, hoe ik het beste voor mij kan zorgen. Door hier bewust van te zijn kan ik dit gaan ontdekken. En door te leren om voor mezelf te zorgen, kan mijn kind ook weer van mij leren om voor zichzelf te zorgen.

Het mooie is dat je kunt geven wat je niet hebt gekregen. Jij bent je eigen bron van liefde. Maar belangrijker nog: je kunt jezelf de liefde geven die je nooit gekregen hebt. Dat verlangen ligt verborgen in deze spiegel.

Ik kan heel krachtig zijn als ik voor anderen optreed (zoals mijn kinderen), maar voor mezelf doe ik dit niet. Hier zit een verlangen onder om ook krachtig te leren optreden voor mezelf.

Ik mag zelf wat minder op mijn man gaan leunen, zodat mijn eigen zelfvertrouwen kan groeien.

De kracht die ik in mijn dochter zie, zit ook in mij. Wat kan ik doen om deze kracht meer naar buiten te laten komen?

Vandaag mocht ik een online spiegelsessie met Astrid doen. Het voelde heel vertrouwd om deze reis samen met haar te maken. Ik voelde me gezien, gehoord en geliefd. Zo bijzonder hoe ze in een relatief korte tijd thema's boven wist te halen waar ik gelijk mee mag gaan oefenen. Een spiegelsessie bij Astrid is echt een kado van jouw kind voor jou! Je moet 'm alleen wel met beide handen aan willen pakken!
Mirjam
Ik was al heel bewust bezig met de opvoeding en met spiegels, maar nu is het alsof alle puzzelstukje in elkaar vallen. Ik ben heel dankbaar voor deze sessie en kan met mooie, nieuwe inzichten verder!
Anoniem
Ik wist niet dat spiegels zó diep konden gaan. Er gaat een wereld voor me open!
Anoniem

Een Spiegelsessie is in twee vormen mogelijk:

  • In het bos als je in de buurt van Leiden woont.
  • Of online!

Wil je meer weten?