Als moeder heb je enorm veel ballen in de lucht te houden. Je doet alles voor je kind(eren), hebt misschien een baan, een sociaal leven en al die andere ballen die er nog bij komen. Het is heel makkelijk om dan aan jezelf voorbij te gaan. Maar wat heb jij eigenlijk nodig? Met Mama-tijd kijken we daar samen naar. Er is tijd en aandacht voor jou. Ik weet namelijk dat die aandacht voor jezelf echt het verschil kan maken. Voor jou én voor je kind(eren).

Zorgen voor jezelf betekent namelijk automatisch zorgen voor je kind(eren). Want jij kunt het allerbeste voor jouw kind(eren) zorgen als jij je goed voelt. Als je vrij bent van angst en onzekerheid. Als je weet wat jij nodig hebt en daaraan voldoet. Als je jezelf goed kent en kunt vertrouwen. Zodat je vrij bent om plezier te maken met je kind(eren).

Mama-tijd is altijd maatwerk, maar wat zoal tot de mogelijkheden van de sessies behoort is:

Met Mama-tijd kies je voor:

 

Ik bied Mama-tijd aan in pakketten van 3 (online) sessies van een half uur, waarin we samen kijken naar jouw situatie. Na aanmelding starten we met een gratis telefonische kennismaking. We plannen dan samen de drie sessies in. 

 

Mama-tijd kan zowel online via Zoom als in mijn praktijk.

Tarief Mama-tijd, inclusief:
  Tijd
Telefonische kennismaking  –
Drie online sessies 30 min
 
PRIJS: € 99 

 

 

Het tarief is inclusief 21 % BTW. De kosten komen helaas niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering. Het gaat om een eigen investering in jouw Mama-tijd

Aanmeldformulier Mama-tijd

Vul dit formulier in om je aan te melden voor Mama-tijd. Je meldt je zo aan voor een pakket van 3 (online) sessies van een half uur. Ik neem dan z.s.m. contact met je op!

Ik geef hierbij toestemming voor het ontvangen van e-mails van Kindercoaching Binnenstebuiten. Ik kan mij op ieder moment weer uitschrijven.