In deze sessie komen we tot de kern van wat er op dit moment voor jou speelt. Waar loop je als moeder tegenaan? Persoonlijk of ten opzichte van je kind? Komt je kind in een nieuwe leeftijdsfase die voor nieuwe uitdagingen zorgt? Of heb je het gevoel dat alles wat jouw aandacht vraagt te veel is geworden? Welk thema er ook voor je speelt, het Krachtdierenspel laat je verborgen krachten ontdekken die je verder helpen. Door het trekken van verschillende kaarten maken we een reis aan de hand van jouw vraag. Aan het einde van de sessie neem je de ontdekte kwaliteiten en nieuwe inzichten mee en weet je welke volgende stap jij nu kunt zetten.
Klik hier voor een krachtsessie voor meisjes.

Ook online mogelijk via Zoom!

Ik ben Astrid enorm dankbaar. Met liefde, geduld, plezier en oprechte interesse gaf ze me de kans om het Krachtdierenspel te gebruiken rondom een vraag. De kaarten trekken en vervolgens voelen was een bijzondere ervaring. De wijsheid die dan vervolgens door de dierenkaarten gedeeld werd, was voor mij kloppend, magisch en waardevol. Lieve Astrid, dankjewel. Ik hoop dat je veel meer mensen hiermee kracht en liefde mee kan geven.
Kindercoaching Binnenstebuiten
Inge
Interessante krachtdierensessie op afstand. Tijdens de uitleg over de dieren van Astrid zag ik gelijk al voor me hoe ik bepaalde dingen kon aanpakken. Heel leuk om eens te doen! Aanrader.
Kindercoaching Binnenstebuiten
Marieke
De krachtdieren van Astrid waren een mooie manier om uit mijn normale denkpatronen te komen en meer in mijn gevoel te zakken. Iets dat ik normaal gesproken lastig kan vinden. Astrid begeleidde de sessie met veel liefde en stelde goede vragen om tot verdieping te komen. Bijzonder om op deze manier met mijn vragen aan de slag te gaan!​
Kindercoaching Binnenstebuiten
Solveig
Tarief
 PrijsMinuten
Krachtsessie                                                                € 7060
 
PRIJS: € 70

Het tarief is inclusief 21 % BTW. De kosten komen helaas niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering. Het is een investering in jezelf als moeder.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Aanmeldformulier Krachtsessie

Na aanmelding via dit formulier neem ik z.s.m. contact met je op voor een afspraak.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]