In deze speelse sessie leert jouw dochter een (verborgen) kracht kennen door middel van het Krachtdierenspel. Elk krachtdier spreekt tot de verbeelding en heeft een boodschap die direct tot de kern komt. De boodschap sluit precies aan bij wat er op dit moment speelt voor jouw dochter. Doordat zij de waarde van haar kracht ontdekt, zal ze groeien in zelfvertrouwen. Zo trots als een pauw, zo dapper als een lieveheersbeestje of zo creatief als een spin. Welk dier kan jouw dochter nu verder helpen?
 
Deze sessie draait om leren met behulp van dieren. We gaan lekker spelen, tekenen en bewegen op muziek. Aan het eind van de sessie neemt je dochter haar krachtdier in een tekening mee naar huis.
 

Klik hier voor een krachtsessie voor moeders.

Ook online mogelijk via Zoom!

Tarief
 PrijsMinuten
Krachtsessie                                                                € 7060
 
PRIJS: € 70

Het tarief is inclusief 21 % BTW. De kosten komen helaas niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering. Het gaat om een eigen investering in de ontwikkeling van jouw dochter of een eigen investering in jouw eigen ontwikkeling.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Aanmeldformulier Krachtsessie

Na invulling van dit formulier neem ik z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Ik geef hierbij toestemming voor het ontvangen van e-mails van Praktijk Binnenstebuiten. Ik kan mij op ieder moment weer uitschrijven.