Voor kinderen
In deze speelse sessie leert jouw kind een (verborgen) kwaliteit kennen door middel van het Krachtdierenspel. Elk krachtdier spreekt tot de verbeelding en heeft een boodschap die direct tot de kern komt. De boodschap sluit precies aan bij wat er op dit moment speelt voor jouw kind. Doordat je kind de waarde van zijn of haar kwaliteiten ontdekt, zal het groeien in zelfvertrouwen. Zo trots als een pauw, zo dapper als een lieveheersbeestje of zo creatief als een spin. Welk dier kan jouw kind nu verder helpen?
 
Deze sessie draait om leren met behulp van dieren. We gaan lekker spelen, tekenen en bewegen op muziek. Aan het eind van de sessie neemt je kind zijn eigen krachtdier in een tekening mee naar huis.
 
Voor ouders (en andere volwassenen)

Ook voor ouders is het Krachtdierenspel van waardevolle betekenis. Waar loop je als ouder op dit moment tegen aan? Persoonlijk of ten opzichte van je kind? Komt je kind in een nieuwe leeftijdsfase die voor nieuwe uitdagingen zorgt? Of heb je het gevoel dat alles wat jouw aandacht vraagt te veel is geworden? Welk thema er ook voor je speelt, het Krachtdierenspel laat je verborgen kwaliteiten ontdekken die je verder helpen. Door het trekken van verschillende kaarten maken we een reis aan de hand van jouw vraag. Aan het einde van de sessie neem je de ontdekte kwaliteiten en nieuwe inzichten mee en weet je welke volgende stap jij nu kunt zetten.

Ik ben Astrid enorm dankbaar. Met liefde, geduld, plezier en oprechte interesse gaf ze me de kans om het Krachtdierenspel te gebruiken rondom een vraag. De kaarten trekken en vervolgens voelen was een bijzondere ervaring. De wijsheid die dan vervolgens door de dierenkaarten gedeeld werd, was voor mij kloppend, magisch en waardevol. Lieve Astrid, dankjewel. Ik hoop dat je veel meer mensen hiermee kracht en liefde mee kan geven.
Kindercoaching Binnenstebuiten
Inge
moeder
Interessante krachtdierensessie op afstand. Tijdens de uitleg over de dieren van Astrid zag ik gelijk al voor me hoe ik bepaalde dingen kon aanpakken. Heel leuk om eens te doen! Aanrader.
Kindercoaching Binnenstebuiten
Marieke
Ondernemer

Aanmeldformulier Krachtdierensessie

Na invulling van dit formulier neem ik z.s.m. contact met je op voor een afspraak.