Lieve moeder, lieve vader,

Wat is het een rare tijd waarin er veel van jullie wordt gevraagd. Inmiddels mogen de kinderen weer naar school en mogen we stap voor stap weer steeds meer. Maar de hele corona-situatie kan van alles los maken. Misschien zijn er meer ruzies thuis, heb je minder geduld, voel je je overspoeld of zie je dat je kind veel moeite heeft met de situatie. Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen.

Als kindercoaches willen wij jullie graag ondersteunen in deze tijd. Op initiatief van Jeanette van Kuik hebben wij daarom de handen ineen geslagen, d.m.v. gratis spreekuren. Je kunt mij nu elke woensdag bereiken van 11.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur voor wat het maar is waar je tegenaan loopt. Als kindercoach geef ik geen ongevraagd advies, maar luister ik naar je en stel ik vragen waardoor jij weer verder kunt.

Ik wil je van harte uitnodigen om hier gebruik van te maken. Kijk hier voor meer informatie: https://www.kindercoachgilde.nl/voor-ouders. Of bel me gewoon op 0642038737. Tot snel!

Als kindercoach in Leiden ben ik gevestigd bij Jeugdboekhandel Silvester aan het Rapenburg. 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via onderstaande gegevens:

✆ 06 420 387 37 

 astrid@kindercoachingbinnenstebuiten.nl

Volg mij ook op social media:

Astrid Daemen
Adres:
Jeugdboekhandel Silvester
Rapenburg 17
2311 GE Leiden

Aanmeldformulier Zelfvertrouwentraject

Vul dit formulier in om je kind aan te melden voor het Binnenstebuitentraject. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Ik geef hierbij toestemming voor het ontvangen van e-mails van Praktijk Binnenstebuiten. Ik kan mij op ieder moment weer uitschrijven.