Als kindercoach ben ik er niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders. Ik geloof namelijk sterk in het principe ‘gelukkige ouders, gelukkige kinderen’. Hieronder mijn aanbod aan activiteiten die ik organiseer voor ouders en kinderen.

Volle maan ritueel

Volle Maan Ritueel voor moeders - gratis & online
woensdag 8 april om 20.00 uur

Op woensdagavond 8 april organiseer ik een gratis volle maan ritueel voor alle lieve, hardwerkende moeders die nu extra veel op hun bordje krijgen door de corona-crisis. Aan de ene kant is het heel fijn om meer samen te kunnen zijn met je gezin. Aan de andere kant kan het kan heel pittig zijn om ineens constant op elkaars lip te zitten. Je komt elkaar tegen en vaak ook jezelf. Juist nu is het heel belangrijk dat je ook tijd voor jezelf maakt. Tijd om te ontspannen, stil te zijn en los te laten. De energie van de volle maan draagt hier perfect aan bij. Zie dit ritueel als een klein cadeautje voor jezelf, zodat jij weer opgeladen verder kunt!

Voor de online variant van het ritueel heb ik een facebookgroep gemaakt. In deze facebookgroep zal ik live gaan op woensdagavond 8 april om 20.00 uur, om samen met jullie het Volle Maan Ritueel te doen. De link van de facebookgroep ontvang je na aanmelding via het formulier hieronder.

Voor wie? Moeders en andere enthousiaste vrouwen
Wanneer? woensdag 8 april
Hoe laat? Van 20.00 uur tot 21.30 uur
Waar?In een besloten facebookgroep (link ontvang je na aanmelding)
Kosten? GratisAanvullende informatie over de maanrituelen:
Tijdens een maanritueel staat het voorop dat jij een fijne een ontspannen tijd hebt. Een cadeautje voor jezelf, maar ook samen met andere moeders. Door middel van het ritueel leren we over de kracht van de maan, als symbool voor vrouwelijke energie.

Leven met de maan is een mooie manier om jouw droomleven te creƫren vanuit ontspanning en overgave. De maan maakt een oneindige cyclus van nieuwe maan naar volle maan. Het is geen rechtlijnige tijd waarin tijd schaars is en fouten onomkeerbaar, maar een vergeeflijke tijd waar je steeds weer opnieuw kunt proberen.

Met nieuwe maan is het tijd om je intenties te zetten voor de komende tijd. Waar verlang jij naar? Hoe ziet het leven eruit dat het beste bij jou past? Door te visualiseren en concretiseren, kun je jouw intenties gaan manifesteren.

Met volle maan is het vervolgens tijd om los te laten. Welke patronen, welk gedrag of welke emoties passen niet meer bij je? Vergeef jezelf en de mensen om je heen en laat los zodat je zonder ballast weer verder kunt. De ruimte die is ontstaan kun je vullen met dankbaarheid voor al het moois wat al in jouw leven is. Dankbaarheid maakt jou namelijk een magneet voor je verlangens. En met de volgende nieuwe maan is er dan weer ruimte voor jouw nieuwe wensen en intenties.

Aanmeldformulier Maanrituelen

Krachtdierenmiddag

Krachtdierenmiddag voor gevoelige kinderen
woensdag 29 april - helaas geannuleerd i.v.m. het corona virus

Laat je kind stralen van zelfvertrouwen!

Voor gevoelige kinderen kan de buitenwereld soms hard binnen komen. Dan is het fijn als ze op hun eigen kracht kunnen vertrouwen. In deze speelse middag leert jouw kind een (verborgen) kracht van zichzelf kennen door middel van het Krachtdierenspel. Elk krachtdier spreekt tot de verbeelding en heeft een boodschap die direct tot de kern komt. De boodschap sluit precies aan bij wat er op dit moment speelt voor jouw kind. Doordat je kind de waarde van zijn of haar kracht ontdekt, zal het groeien in zelfvertrouwen. Zo trots als een pauw, zo dapper als een lieveheersbeestje of zo creatief als een spin. Welk dier kan jouw kind nu verder helpen?

Deze middag draait om leren met behulp van dieren. We gaan lekker spelen, tekenen en bewegen op muziek. Aan het eind neemt je kind zijn eigen krachtdier in een tekening mee naar huis.

Voor wie? Gevoelige kinderen van 8+
Wanneer? Woensdag 29 april
Hoe laat? Van 13.30 uur tot 14.30 uur
Waar? Het Verteltheater van Jeugdboekhandel Silvester
Kosten? Gratis

Aanmeldformulier Krachtdierenmiddag