Waarom ben ik kindercoach geworden?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Ik ben dit werk als kindercoach natuurlijk niet voor niks gaan doen. Als kind was ik zelf ook een gevoelig meisje. Ik was heel erg bezig met de omgeving, paste me makkelijk aan en ging daarbij snel aan mezelf voorbij. Op school deed ik het goed, maar ik had het gevoel dat ik heel hard moest werken voor die goede cijfers, zodat ik daarmee waardering zou krijgen. Ik was heel streng voor mezelf en legde de lat hoog. Ik voelde me veel onzeker en sociale conflicten kwamen altijd keihard bij mij binnen.

Deze patronen hebben doorgezet tot mijn volwassen leven, tot ik op mijn 26e in een burn-out terecht kwam. Het was op. Klaar. Het was een heftige periode én een nieuw begin. Een nieuw begin waarin ik leerde waar mijn hart nou echt sneller van gaat kloppen en wat ik hier nu eigenlijk te doen heb. Over de afgelopen jaren heb ik een heleboel patronen doorbroken en ben ik enorm gegroeid in mijn zelfvertrouwen. Ik ontdekte dat zelfvertrouwen dé sleutel is tot een leven vol vrijheid. Ik groei nog elke dag en mijn leven voelt nu heel anders dan een paar jaar geleden. Het grootste verschil is dat ik het nu mijn absolute en dagelijkse prioriteit maak dat ik me goed voel.

En nu voel ik heel sterk dat ik het verschil wil maken voor de gevoelige meisjes van nu. Ik weet als geen ander hoe ze zich voelen en hoe angsten en onzekerheden hen kunnen belemmeren. Het is mijn droom dat er een hele nieuwe generatie meisjes opgroeit met een sterk vertrouwen in zichzelf. Meisjes die zich vrij voelen om te spelen en plezier te maken. En die op hun beurt het verschil gaan maken in de wereld met hun unieke talenten. Want vanuit zelfvertrouwen ontstaan de mooiste dingen. Het is mijn ultieme droom om op deze manier bij te dragen aan een mooie toekomst. En dát is waarom ik kindercoach ben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *