Festivalrondje 🔆

geplaatst in: Uncategorized | 0

Het is vandaag dag 3 van mijn experiment om alles leuker te maken. Afgelopen 2 dagen heb ik vooral veel met kinderen gespeeld (ja, dat is mijn werk als nanny 😁), het hoogtepuntje was wel de reuzenbellenblaas. Bellenblaas maakt altijd alles leuker! 😍

Vandaag is het tijd voor een dagje Binnenstebuiten. Ik ben de dag begonnen met een rondje hardlopen. Maar om het nog leuker te maken en ik festivals best wel mis, heb ik mijn favoriete festivalnummers opgezet en heb ik er een festivalrondje van gemaakt. Dat doet wel wat voor mijn energie en tempo 😃 ik heb genoten langs de Singels! En ik ga vandaag zeker nog op een kleedje zitten ergens in de zon. 🔆

Vandaag rond ik ook een coachtraject af met een bijzonder meisje dat ik heb mogen zien groeien in haar zelfvertrouwen. Zo fantastisch vind ik dat! Ze mocht kiezen wat we gingen doen vandaag en we gaan (jawel, alweer 😉) spelen met bellenblaas! Dus als je me zoekt, ik ben bellen aan het blazen! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *